Soul Beach: het best bewaarde geheim

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Love2arty wist het natuurlijk allang maar Beachclub Soul is verkozen tot beste strandtent van Nederland. Vorig jaar lente had nog niemand van deze strandtent gehoord, welke nu wordt betiteld als 'best bewaarde geheim van het Nederlandse strand'. Natuurlijk brengt dit ook minder leuke consequenties met zich mee. Grote organisaties als Chemistry en Verse geesten organiseren inmiddels ook hun zomerfeesten op het strand van 's-Gravenzande en hopen grote aantallen mensen die kant op te krijgen. Gelukkig houdt Love2party het zoals het hoort. Geen poespas, lekkere muziek en gewoon met een paar honderd man uit je dak gaan.

De aanvang is 's middags rond een uur of 3 met lekkere chill-out deuntjes de afternoon-dj Rudy. Hij neemt je mee van hiphop tot soulfull house en van oude funk tot lekkere jazz. Daarna is het de beurt aan Denniz die met zijn diepe grooves de mensen in beweging zal zetten. Na Denniz maakt Dame haar opwachting. Deze dame heeft al meerdere malen bewezen bij de top van de Nederlandse DJ's te behoren en maakte ook met haar optreden op de Love2party Sessions grote indruk.

De headliner van deze dag is niemand minder dan een van de leden van de allereerste DJ boyband: Laidback Luke. Sinds het begin van love2party is hij al een van de favorieten. Love2party is dan ook zeer vereerd dat hij naar 's Gravenzande komt om bij een 2 uur durende set neer te komen zetten. Verwacht veel van hem. De avond wordt afgesloten door love2party resident Sandeep die zijn maatje Taras erbij haalt om met een vette Deepgroovyprogressivetechhousefunk set het geheel in stijl af te sluiten.

Schrijf ook maar vast de volgende datum in je agenda voor het laatste Love2party Beachparty van het seizoen: 29 augustus. de laatste keer wordt groots uitgepakt om het seizoen goed af te sluiten. Een greep uit de namen die acte de presence zullen geven op dit feest: Benny Rodrigues, Sandeep, Joachim, Edwin Bazen, Jay Samuel, Armand, 2 O'Clock Ron en er zullen nog meer namen volgen.

Routebeschrijving!!!
Veel mensen hebben vorig jaar behoorlijk moeten zoeken. Bekijk daarom even goed onderstaande routebeschrijving indien je nog nooit bij Soul bent geweest. Rijd dus NIET naar 's Gravenzande zelf, maar rij even door over de dijk. Aan het einde van deze dijk, op een T-splitsing kun je dan links naar Hoek van Holland, maar volg hierbij het weggetje rechtdoor, na zo'n 300 meter kun je je auto parkeren.

Love2party Beachparty part II
Zondag 25 juli
Soulbeach (strand Vluchtenburg) te 's Gravenzande
DJ's : Laidback Luke, Dame, Sandeep, Denniz, Taras, Rudy
tijd : 15.00 - 24.00
(bij slecht weer ook binnenruimte om een feestje te bouwen!)
entree gratis!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws