Officile kick-off Ace Agency

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op Zaterdag 12 juli zal, samen met de nieuwe kledingcollectie van 55 DSL, de officile presentatie en kick-off party van dj boekingskantoor ‘Ace Agency’ plaatsvinden, in ‘Prachtig’ te Rotterdam.
‘Ace’ staat voor de hoogste kaart in het kaartspel en kenmerkt zich als een agency met een hoog kwaliteitsgehalte voorzien van een flinke dosis grootstedelijk karakter. Feitelijk een logisch gevolg van de ware hype die is ontstaan rondom de revival van eclectische sets, speelt Ace Agency in op de sterke behoefte naar nostalgie, diversiteit en warmte in het uitgaanscircuit.
Moeiteloos slaat men de brug tussen hip hop, R & B, eighties, latin, indie pop en house classics, om maar een greep te nemen uit het brede arsenaal aan genres die ook op 12 juli de revue zullen passeren. De vier ‘azen’ die zijn aangetrokken om Ace Agency muzikaal vorm te geven, zijn stuk voor stuk kopstukken uit de Nederlandse (eclectische) muziek scene. Ieder op hun eigen manier waren zij bepalend voor de groei en ontwikkeling van dit genre en stonden zij aan de basis van het succes waarop Ace Agency zich momenteel kan beroepen.
Ace Agency is dan ook trots de volgende vier deejays te presenteren als de vier azen van het kaartspel: Real ‘el Canario’, MR Wix, Hitmeister D en St. Paul. Tijdens de officile kick-off party op 12 Juli zullen zij daad bij woord voegen en het publiek inwijden in de wereld van ‘urban eclectica’ met een hoog pokergehalte. Tevens presenteert hoofdsponsor 55 DSL op deze avond de 2004 spring/summer fashion show ‘Take Away’.

Deze unieke kick-off vormt de eerste uit een serie van drie evenementen in 2003, waarop muziek in de breedste zin van het woord centraal staat en kwaliteit de sleutel is. Na een decennium van beats is het tijd om de massa te introduceren met een nieuwe ervaring…

Locatie: ‘Prachtig’ (Maashal)
Willemsplein 73 –79, Rotterdam
[aan de noordelijk voet van de Erasmusbrug]
Aanvang 23.00 uur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws