1 nacht voor Extrema Outdoor

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Extrema Outdoor is bijna uitverkocht Nog een nachtje slapen en dan is het zo ver: Extrema Outdoor 2002 is een feit. Sinds maandag is de opbouw van het festivalterrein, recreatiegebied Aquabest in Best, in volle gang.



De zevende editie van het gezelligste dancefestival van Nedeland is dit jaar beter dan ooit! Zeven verschillende areas, live acts, performances, PWK, aanstaande zaterdag kun je het zelf meemaken. De weersvoorspellingen zijn veelbelovend in regio Eindhoven, 23 graden met een kleine storing vanuit het westen is de kans heel groot dat het niet in Aquabest aankomt. Verwachting is 20% kans op neerslag en 50% kans op zon. Als je nog geen ticket hebt aangeschaft moet je er snel bij zijn. Er zijn nog circa 1000 tickets van de 15.000 te verkrijgen en dit is misschien nu wel weer oud nieuws.

Het aftellen is begonnen! Volg het laatste nieuws vandaag en morgen op http://www.extrema.nl. Heb je aan zaterdag nog niet genoeg, dan kun je nog altijd eerst even naar de Mezzo op Future Funk Fridays. Zondag is er de officile afternoon party vanaf 16:00 uur met o.a. Benny Rodriguez. Tot morgen!

Natuurlijk volgt er een report op DIF!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws