Bellen met Van Bellen over 1 jaar Bingo!

Partyscene Redactie | 10 november 2001
headlines


De verwachtingen waren vooraf hooggespannen. De programmering van Club More vertoonde grote overeenkomsten met de ROXY (woensdag gay, donderdag HTSM en vrijdag van Bellen en consorten) en velen verwachten een kopie van de legendarische club. Toch kan Bingo! na een jaar terugkijken op de verovering van een eigen plek in het roerige Amsterdamse uitgaansaanbod.

Bingo! organisator Van Bellen: “We waren zeer vereerd toen ons werd gevraagd om de vrijdag in More te gaan doen. We wilden dolgraag een eigen UK Garage avond in Amsterdam en dit was onze kans.” Maar het begin was moeilijk. Van Bellen: “Vooral in de beginfase bestond bij sommigen een te grote verwachting dat dit de nieuwe ROXY zou worden.”

Deze herinnering is niet vergeten maar er is wel een nieuwe bij gekomen. Joost over de hoogtepunten van een jaar Bingo!: “Vooral de doorgeslagen, idiote acts waren leuk. Zo draaiden we op vrijdag de 13e ‘Singing in the Rain’ terwijl er zwarte confetti neerdaalde over vijftig zwarte paraplu’s. Dit soort speciale dingen gaan we vaker doen.”

Dat Bingo! niet alleen maar party is bewees de clubavond door tijdens de Wereld Aids dag een benefiet te organiseren. Medewerking van kunstenaars als Peter Klashorst en Rob Scholten maakte van de gelegenheid een groot succes.

Aankomende vrijdag zal Bingo! haar 1 jarig bestaan met een speciale avond. De 1 Year Anniversary heeft als special guest from london city dj Fen (Ramsey & Fen). Verder dj Vanbellen, mc Vin-E, vocalist Markell (Spark Crew). En live on stage mr. Rick James & Elvis Presley, Frans Piek made in holland & ir. H.J. Wildeman.

(toegevoegd:11-10-2001/12:06)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws