De reden dat Martin Garrix voor publiek staat

Ivo Mollemans | 26 september 2016
interviews

Dj en producer Martin Garrix is niet meer weg te denken uit de scene. Het begon vroeger ooit als klein kind toen hij Tiësto zag draaien bij de olympische spelen en sindsdien is zijn passie voor dance muziek alleen nog maar blijven groeien. Nu staat hij zelf op alle grote festivals en doet dit elke keer weer met plezier.

LEES OOK: Martin Garrix op vakantie

Martin Garrix zijn visie

Naar eigen zeggen haalt Martin Garrix zijn energie tijdens shows uit de energie die het publiek hem geeft. Dit zorgt ervoor dat zowel het publiek als Martin altijd razend energiek zijn als hij moet draaien en zijn fans waarderen dit dan ook enorm. Naast het feit dat het leven als dj van zijn formaat goed verdient, is Martin altijd blijven vasthouden aan de originele reden dat hij begonnen is met draaien.

Persoonlijk dingetje 

Dit betekent niet de gigantische stages en schreeuwende fans, maar het is een meer persoonlijk dingetje. Zijn primaire streven is namelijk het blij maken van andere mensen. Dit heeft hij gezegd in een interview dat hij had met Billboard tijdens het iHeartRadio Music Festival in Las Vegas. Ook heeft hij gezegd graag eerder aanwezig te zijn bij shows, zodat hij kan kijken hoe de sfeer is en kan anticiperen op de dj die voor hem staat ingepland. Martin streeft ernaar om alles keer op keer weer te verbeteren. Zo heeft hij gezegd dat hij het niet heel erg vind om af en toe een foutje te maken want daar kan je als artiest alleen maar van leren zodat het hem de volgende keer foutloos kan afgaan.

iHeartRadio Music Festival

Het iHeartRadio Music Festival werd dit jaar gehouden op 23 en 24 september in Las Vegas en de line-up was er een met grote verscheidenheid aan artiesten. Zo stonden naast Martin Garrix onder meer Drake, Twenty One Pilots, Pitbull en Zedd ook op het festival. Hou ook de komende editie van Partyscene magazine in de gaten, want daarin vind je een interview van maar liefst 6 pagina's met Martin Garrix!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws