Boiler Room en Google slaan handen ineen voor VR-club 

Mark Hofman | 5 april 2017
lifestyle

Google en Boiler Room zijn bezig om online publiek te connecten met hun favoriete dj. Echter doen ze dit wel een op bijzondere manier. Het gaat namelijk niet om een groot feest of festival, maar om een heuse Virtual Reality-club. 

Boiler Room en Google gaan VR 

Boiler Room heeft een app gelanceerd voor Google's Pixel en doet dit in de vorm van VR Dancefloors: Techno in Berlin. De Inception app, zoals hij beschikbaar is in de Pixel app, zorgt ervoor dat fans van FJAAK een bijzondere live performance meemaken. De show wordt geheel in VR naar een online publiek gebracht. Volgens Boiler Room en Google is dit dé manier om de laatste technologie te gebruiken om online publiek bij real live events aanwezig te laten zijn. 

Ondanks het feit dat de video maar 15 minuten lang is, is dit een perfecte gelegenheid om de app te testen. Wanneer alles lijkt te werken en het een succes blijkt te zijn, zal er veel meer gebruikt worden gemaakt van VR bij shows. Dus wanneer het een wekelijkse kost is om met een bril in je woonkamer helemaal uit je dak te gaan op je favo artiest, dan weet je waar het ooit begonnen is. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws