Feesten met de GOGO Reisreporters

Partyscene Redactie | 15 december 2017
lifestyle

Op GOGO tv volg je de avonturen van GOGO Reisreporters op zomerse bestemmingen zoals Kos, Kreta, Zakynthos en Albufeira. In de nieuwste afleveringenreeks nemen Reisreporters Stefan en Moïse je mee naar Albufeira. Vandaag staat de eerste aflevering online en gaan zij naar het ultieme festival: Totally Summer!

Totally Summer is hét hoogtepunt van een GOGO vakantie. Met je voeten in het zand, een drankje in je hand, dansend op de lekkere tunes van de beste internationale DJ’s en artiesten, beleef je een onvergetelijk feest. Afgelopen zomer waren er in Albufeira 2 edities per week, een Club editie in Club Heaven en een Special editie in The Beergarden. Met artiesten als Jonna Fraser, Freddy Moreira, The Partysquad, Bizzey en Stuk TV snap je wel dat alle edities dik uitverkocht waren. 

Wie zijn Stefan en Moïse?

Stefan de Vries is een ster in woordgrappen en is bekend van zijn hilarische video’s op Instagram en YouTube. Hij is met zichzelf de challenge aangegaan om in december elke dag een video te plaatsen.

Moïse Trustfull kennen we als dochter van, maar inmiddels timmert deze alleskunner ook flink zelf aan de weg. Met een rolletje in de soap GTST, een eigen sieradenlijn ByMoise en een foodblog foodbymoise zit zij zeker niet stil. 

Albufeira

Het vissersdorpje Albufeira is uitgegroeid tot één van de populairste vakantiebestemmingen voor jongeren. Dit komt door de perfecte balans tussen lekker weer, een prachtige omgeving en uitgaansgelegenheden waar je tot in de vroege uurtjes kunt doorfeesten. 

Hoe een ultieme vakantiedag in Albufeira eruitziet? Overdag is het genieten op één van de mooie, brede zandstranden in het oude of in het nieuwe gedeelte van de stad. Daarna laat je je inpakken door de charme van de lokale restaurantjes in de knusse straatjes. Na zo'n heerlijke dag ben jij helemaal klaar voor een wilde nacht in een van de vele clubs aan de Strip, of op Totally Summer natuurlijk.

Like en abonneer

Bekijk de video van Stefan en Moïse op GOGO tv en like & abonneer je gelijk op GOGO’s YouTube kanaal. Dan nemen zij jou 2x per week mee terug naar de zon!

Check www.youtube.com/user/GOGOjongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws