Ontdek het nachtleven van Albufeira met Stefan de Vries en Moïse Trustfull

Partyscene Redactie | 29 december 2017
lifestyle

Voor alweer de derde aflevering van GOGO tv in Albufeira, zijn Stefan en Moïse in het nachtleven van deze stad gedoken. Tijdens een kroegentocht van GOGO ontdekken zij alle kroegen in oud Albufeira en bij Totally Summer club en Partycrashers zien zij o.a. Freddy Moreira en The Partysquad lekker gaan in nieuw Albufeira.

In de afgelopen afleveringen hebben Stefan en Moïse al de mooiste stranden gevonden van Albufeira en hebben zij een lekkere editie gepakt van Totally Summer special. Nu was het dan ook echt tijd om te zien waar jij nou het beste kan uitgaan in deze Portugese havenstad.

Het nachtleven van Albufeira speelt zich af in de twee delen van de stad, namelijk oud en nieuw (toepasselijk voor deze week). De reporters ontdekken ook snel het verschil. In oud Albufeira is het allemaal vooral heel gezellig en hier vind je dan ook vooral veel (Nederlandse) kroegen. Stefan en Moïse gaan mee met de kroegentocht van GOGO om zo de beste kroegen te ontdekken en helpen hier zelfs ook nog een handje mee.

Daarna gaan de reporters ook nog even het nachtleven van nieuw Albufeira in. Met een taxi zit je zo van het ene gedeelte in het andere en dit is ook nog een stuk goedkoper dan in Nederland.  Hier is het één gekkenhuis met een barstreet vol met clubs en in bijna elke club staat ook nog eens een bekende (Nederlandse) DJ. 

Kijk hier om te zien of Stefan en Moïse de strip overleven.

Tijdens het hoogseizoen in Albufeira kan je meerdere malen per week de kroegentocht van GOGO lopen. Verder zijn er wekelijks edities van Totally Summer en Partycrashers met o.a. Johnny 500, The Partysquad, Puinhoop Kollektiv and many more. Tickets en meer info bij de GOGO reisleiding.

Wil jij ook op vakantie naar Albufeira of één van de andere GOGO bestemmingen, check dan nu het aanbod op: GOGO.nl
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws