De echte Griekse vibe vind je hier

Partyscene Redactie | 31 januari 2018
lifestyle

Denk je aan Chersonissos dan denk je natuurlijk aan Starbeach, het bekendste strand van Kreta! Hier zijn alle toeristen te vinden want je kunt je hier de hele dag vermaken. Overdag en ’s avonds kun je chillen bij de poolbars, bungeejumpen, toffe wateractiviteiten doen en de vetste feesten meemaken! Even ontsnappen van de gekte in Cherso? Neem dan eens een taxi naar het oude centrum.

Oud Chersonissos

Voor het echte Griekse sfeertje ga je naar Oud Chersonissos. In het nieuwste Destination Report op GOGO tv gaan Moïse Trustfull en (een shirtless!) Kaj van der Voort een hapje eten in dit kleine, gezellige dorpje. Aan het centrale plein liggen alle sfeervolle restaurants en taverna’s en geniet je van de traditionele Griekse keuken met live muziek. Aanradertje!

Bevalt dit je wel? Naast Kreta heeft GOGO meer van dit soort vakantiegeheimen waar je de echte Griekse vibe nog goed kunt voelen.

Rhodos
Misschien wel het meest relaxte Griekse eiland dat je kunt vinden. Rhodos is zo veelzijdig dat je je hier geen minuut hoeft te vervelen. Mooie zand- en kiezelstranden met prachtig turquoise water en een gezellige Barstreet. Al het relaxen en feesten wissel je moeiteloos af met ontdekken wat Rhodos allemaal nog meer te bieden heeft. Dé perfecte manier hiervoor is toch wel per boot.

Zakynthos
Zante is de beste relaxbestemming voor beach lovers. Met hagelwit strand, strakblauwe zee en een oud scheepswrak is Navagio Beach een absoluut hoogtepunt. Als je geluk hebt maak jij hier vrienden met de allerleukste, beroemdste en oudste eilandbewoners: de Caretta-Caretta schildpadden. Vergeet je snorkel niet tijdens een tripje naar de Blue Caves. Paradijs op aarde!

Kos
Het noorden van het mooie eiland Kos is de place to be voor feestende jongeren. De felblauwe zee, het mooie strand en de chille beach bars met fijne ligbedjes maken het perfecte vakantieplaatje compleet. Wil je het hele eiland zien? Huur dan een auto, bijvoorbeeld om te chillen in de badplaats Tigaki: een relaxt zandstrand met meer leuke barretjes. 

Meer lezen?

Benieuwd naar meer GOGO top bestemmingen? Bekijk ze op www.GOGO.nl !

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws