Ontwerp jij de cover van de nieuwe Lucas & Steve-single?

Partyscene Redactie | 13 augustus 2018
lifestyle

Herkenbare feelgood vibe moet terug te vinden zijn in design

Altijd al deel willen uitmaken van de muziekindustrie? Dit is je kans! Adobe, dj-duo Lucas & Steve en Spinnin’ Records organiseren een wedstrijd voor studenten om de cover van de nieuwe single van Lucas & Steve te ontwerpen. 

Het winnende ontwerp wordt gebruikt voor de single Where have you gone (Anywhere). Deze wordt eind september wereldwijd uitgebracht op alle officiële kanalen van het duo, zoals Spotify, Apple Music, Deezer, Soundcloud en YouTube. 

Druk je stempel

Hoewel eeuwige faam mogelijk al beloning genoeg is, is er toch nog meer winst te behalen. De winnaar krijgt een geheel verzorgde vijfdaagse trip voor twee personen naar het Amsterdam Dance Event (ADE), het grootste clubfestival ter wereld. Met exclusieve invites voor alle ADE-conferenties, creative talks, feestjes en afterparties. Als kers op deze feesttaart zal de winnaar als vip worden verwelkomd bij de Skyline Sessions; hét feest van ADE, gehost door Lucas & Steve. Dit gaat hoe dan ook een onvergetelijke ervaring worden. 

Steve tipt de ontwerpers: 'Verplaats je in wat we met onze nieuwe single willen zeggen en vertaal dit naar een coverontwerp. Uiteraard moet onze herkenbare feelgood vibe terug te vinden zijn in het design.' De single werd geïnspireerd door de quote ‘anywhere in the world feels like home with you’.

De regels

Meedoen is simpel. Wanneer je een ontwerp gemaakt hebt met (een van) de tools van Adobe, publiceer je deze op Behance. Door de hashtag #AdobeDesignRemix te gebruiken, doe je automatisch mee. De winnaar ontvangt een volledig verzorgde vijfdaagse trip voor twee naar ADE, met daarbij een vip-uitnodiging voor de Skyline Sessions, gehost door Lucas & Steve, een meet & greet met Lucas & Steve en een gouden plaat met het winnende ontwerp. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws