Laidback Luke focust

Mark Hofman | 13 november 2015
music


Hij is al jaren een icon in de scene en trapt op zijn tijd ook wat planken in tweeën; we hebben het natuurlijk over Laidback Luke. Naast dat hij medailles wist te winnen op het WK Karate, is hij ook bezig geweest met zijn muziek. Zijn nieuwe album Focus is nu uit.

Het is dertien jaar geleden dat Lucas van Scheppingen, oftewel Laidback Luke, een eigen artiestenalbum heeft uitgebracht. Wie denkt dat de dj in de tussentijd heeft stilgezeten heeft het mis, want Luke heeft keihard aan de weg getimmerd. Hij is in de loop der jaren een icoon geworden voor de scene en zijn remixes gingen heel de wereld over.


De titel van het album het Focus, en daar is over nagedacht. De luisteraars moeten de tijd nemen om goed te luisteren om de diversiteit te waarderen en het album tot zijn recht te laten komen. In een eerder bericht op onze website liet Lucas weten heel erg tevreden te zijn over zijn nieuwe album.

'Ik hou van Focus, omdat het echt is. Het is geen truc om meer te verkopen, het is iets wat niet ik eerder heb gedaan. Het is de muziek die ik graag maak, waar ik graag naar luister en op dans. Het is een combinatie van verschillende elektronische stijlen, omdat in mijn ogen alle stijlen familie van elkaar zijn. Commercieel of underground, ik vind ze allemaal geweldig.'

Het album is voor €9,99 van jou en kun je hier kopen. Ook kun je het album hieronder beluisteren.


We spraken de dj ook op ADE, voornamelijk over zijn album. Check het interview hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws