2016: Het jaar van Lucas & Steve?

Martijn Bastianen | 14 maart 2016
music

De nieuwe track ‘Make It Right’ van Lucas & Steve is eindelijk uitgebracht. Precies twintig dagen geleden stuurde Spinnin’ een preview de wereld in. Het nummer past perfect bij het opkomende lekkere weer. De lentekriebels spelen gelijk op en je krijgt meteen zin in het festivalseizoen. Met het uptempo, melodisch pianostuk maakt ‘Make It Right’ meteen indruk. Het Nederlandse dj-duo komt ook met een bijzondere videoclip, waarin iemand de droom heeft Michael Jackson te worden.

Na de hit ‘Love Is My Game’ samen met Dr. Kucho! & Gregor Salto eind 2015, pakt het duo door in 2016. Ze wilde iets compleet anders maken, met inspiratie van Michael Jackson. Zo krijgen Lucas & Steve een eigen sound met het uitbrengen van deze nieuwe zomerse track! 

Tours

Verder gaan het ook goed met de optredens. Op 4 maart lieten ze weten dat ze dit jaar op Tomorrowland draaien. Dit gaan ze doen op de stage van Lost Frequencies. Voor de rest zijn ze veel te vinden in Nederland bij onder andere Paaspop, Dancetour en SLAM Koningsdag.

Voor de fans van future house, stay tuned! Er komt namelijk een track aan waarin Steve & Lucas en Pep & Rash samenwerken!

 

We just finished our collab with Pep & Rash!❤️󾍃

Geplaatst door Lucas & Steve op donderdag 10 maart 2016

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws