Check die track: 'Darude - Sandstorm (Sub Sonik Remix)'

Wouter de Vink | 12 april 2016
music

Wat in eerste instantie een grap leek, monde uit in een monsterlijke track. ‘Sandstorm’ van Darude wordt door menig internetgebruiker genoemd als een geintje en hierdoor is de originele track eigenlijk niet meer serieus te nemen. Maar hier brengt Sub Sonik verandering met deze klapper van een remix!

Waarschijnlijk ben je het wel eens tegengekomen wanneer je in de comments van een liveset zocht naar een tracktitel. Puur om lollig te zijn laten ‘behulpzame bezoekers’ een reactie met ‘Darude - Sandstorm’ achter als iemand om die track ID vraagt. Ook Sub Sonik merkte op dat dit onder zijn posts gebeurde en besloot om de proef op de som te nemen.

Darude - Sandstorm (Sub Sonik Remix) begon als grapje

Hij vroeg zijn volgers namelijk of hij hier een remix van moest maken. Bij duizend likes zou dit gaan gebeuren, niet wetende dat dit daadwerkelijk voor zo'n overweldigende response zou zorgen. Uiteindelijk voegde deze producer daad bij zijn woord en zo ontstond dit beestachtige nummer. En zeg nou zelf, hij klinkt toch heerlijk!?

What started as a joke became reality..Darude - Sandstorm (Sub Sonik Remix)Status: Working on it

Geplaatst door Sub Sonik op zaterdag 13 februari 2016

Nu deze track al op verschillende grote feesten als Reverze en Masters of Hardcore voorbij gekomen is, is de bovenstaande preview eindelijk uit. Wat ons betreft is het één van de beste tracks van het jaar!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws