Ferry Corsten brengt hemelse trance terug met Gouryella

Thomas Keulemans | 17 juni 2016
music

Ferry Corsten

Puur trancegeluid nog steeds hot

Ferry Corsten flikt het hem gewoon wéér! Vorig jaar blies hij het project Gouryella nieuw leven in, nadat hij onder deze naam samen met Tiësto aan het begin van deze eeuw überdikke trance tracks maakte. Denk aan de hits 'Out Of The Blue', 'Walhalla', 'Ligaya' en 'Tenshi', allemaal uit de periode 1998 – 2003. Tracks die stuk voor stuk echte tranceclassics zijn geworden.

De Gouryella-sound uit die periode is nog steeds zeer geliefd onder trance-liefhebbers; 'Anahera', de plaat die Ferry Corsten vorig jaar weer onder de naam Gouryella uitbracht, werd door luisteraars van Armin van Buuren's A State Of Trance radioshow verkozen tot de beste tranceplaat van 2015. Daarmee is het oude vertrouwde trancegeluid nog steeds hot

LEES OOK: Het 2015 van... Ferry Corsten

Hemels trance van Gouryella

Het was de bevstiging voor Ferry Corsten dat het opnieuw leven inblazen van Gouryella's trancegeluid een schot in de roos was. Vandaar dat hij nu met een nieuwe hemelse track komt, genaamd 'Neba', wat 'hemel' betekent in het Slowaaks. Naast Corsten's zeer drukke tourschema met zijn 'Full On Ferry'-tour debuteert hij nu met Gouryella tijdens EDC Las Vegas, waar hij de pure trance-sound trouw blijft: epische synths, klassieke trance percussies en briljante sequences dus. Zweven en wegdromen maar!

Check hieronder die hemelse sound van Ferry Corsten presents Gouryella: 'Neba'. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws