Dit is ónze zomerhit! En hoe zit het met jouw persoonlijke zomerhit?

Peter Güldenpfennig | 15 juli 2016
music

Jaja, we weten het, Deorro's 'Bailar!' is hard op weg om dit jaar de zomerhit te worden maar fuck it. Wij schoppen er even lekker tegenaan en kiezen een andere track als onze zomerhit. 

Onze zomerhit 2016: Lily & Madeleine – 'Come To Me'

We kunnen ons goed voorstellen dat je niet eerder van Lily & Madeleine hebt gehoord. Zonde, want hun self-titled debuutplaat uit 2013 is een enorm sterk staaltje van midwest folk gemixt met pop. Op die plaat vind je ook het fantastische 'Come To Me', die nu door het Franse duo Ofenbach is geremixt. 

De track laat goed horen wat er zoal mogelijk is wanneer je remixt met subtiliteit. Want hoe Ofenbach in staat is geweest alles wat mooi is aan het origineel te behouden en daar een deep house-sausje overheen te gooien weten we niet, maar indrukwekkend is het wel. 

De plaat is al even uit, maar fuck it, dit moet de zomerhit van 2016 worden, dat eisen we. Want als dat het geval is, wordt het een hele mooie zomer!

Leuk hoor, onze zomerhit, maar nog leuker vinden we het om te horen wat jouw zomerhit is. Laat het ons weten op onze Facebook-pagina!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws