Marshmello remixt Alan Walker

Rick Francissen | 7 augustus 2016
music

Marshmello remixt Alan Walker

Zowel Marshmello als Alan Walker zijn artiesten die je de laatste tijd veel voorbij hebt zien komen. Alan Walker ken je van het nummer ‘Faded’ en Marshmello zijn identiteit staat al enige tijd in de spotlight. Naast de drukke bezigheid om deze geheim te houden maakt de anonieme dj ook nog muziek. Dit keer heeft hij een remix gemaakt van Alan Walker’s ‘Sing Me To Sleep’.

Alan Walker viel tijdlang stil

Na het uitbrengen van ‘Faded’ is het lang stil gebleven rondom Alan Walker. Zijn nieuwste track 'Sing Me To Sleep' wordt met ruim 55 miljoen views op YouTube in ieder geval goed ontvangen. De lange stilte valt te verklaren door een switch naar het Redlight Management, de plek waar ook Marshmello, Jauz en Slushii onder contract staan.

Marshmello bouwt voort

Voor Marshmello is het een logische stap om 'Sing Me To Sleep' te remixen aangezien Alan Walker onder hetzelfde management valt. De lijst samenwerkingen die al aardig groot aan het worden is, zo werkte hij al met Skrillex, Bassnectar en Jauz, wordt op deze manier mooi uitgebreid.

LEES OOK: Samenwerking Skrillex en Marshmello in aantocht

De remix die Marshmello aflevert klinkt een stuk energieker dan het origineel. De zware bass die op de achtergrond klinkt in combinatie met de melodie creëert een aangename combinatie. In tegenstelling tot veel van zijn producties is de remix van 'Sing Me To Sleep' dan ook een stuk constanter als het gaat om tempo. Luister zelf hoe de dj zich uit zijn comfortzone heeft verplaatst met deze track.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws