Skrillex remixt Galantis

Rick Francissen | 21 augustus 2016
music

Skrillex remixt Galantis

De Amerikaanse superster Skrillex is inmiddels overal in de muziekwereld bekend. Hij maakte al nummers met Justin Bieber, Rick Ross, Dillon Francis en hij stond zelfs als openingsact bij het optreden van legendarische rock band Guns N’ Roses. Skrillex is nu terug door een van de populairste tracks van het moment van Galantis te remixen ‘No Money’.

LEES OOK: Skrillex warmt op voor Guns N’ Roses

Galantis scoort nieuwe hit

Het origineel No Money van het Zweedse duo Galantis doet het ontzettend goed met ruim 264 miljoen streams, zelfs net iets meer dan ‘Runaway’, op Spotify. Daarbij hoor je het nummer heel de dag door op de radio voorbij komen. Een remix pack om de track wat nieuw leven in te blazen is daarom dan ook een logische stap.

Ruige versie van Skrillex

We weten dat Skrillex zijn creativiteit alle kanten uit kan, zo maakte hij trap, dubstep, electro, pop en nog meer muzieksoorten die lastig onder genres te plaatsen zijn. Deze keer grijpt de Amerikaanse dj terug op de stijl die hij eerder heeft gebruikt in zijn samenwerkingen waarin hij trap en pop heeft gemaakt. Ook weet hij in de drop het tempo afwisselend te houden waardoor er continu energie in de track blijft. In de onderstaande video is die is opgenomen tijdens het Summer Set Music Festival hoor je een deel van de remix van Skrillex vanaf 1:31. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws