The Chainsmokers geheimzinnig over debuutalbum

Ivo Mollemans | 6 september 2016
music

Een mijlpaal in de carrière van elke artiest is het uitbrengen van een debuutalbum. Dit is dan ook iets wat de laatste jaren steeds vaker gebeurt door grote artiesten. Toch lopen de meningen over het maken van een album uiteen. De ene artiest vind het leuk om een album te maken doordat ze er veel creativiteit in kwijt kunnen, terwijl andere artiesten het liever bij singles of EP’s houden.

LEES OOK: The Chainsmokers laten twee nieuwe tracks horen

The Chainsmokers over potentieel debuutalbum

In een interview met Teenvogue werd aan de mannen van The Chainsmokers gevraagd of zij inmiddels ook plannen om een album uit te brengen en hierop antwoorden ze het volgende:

We get asked that all the time, but who is to say there is a debut album coming? [Laughs] The album will come when we feel like there is a demand for it. We are [still] thinking about what a Chainsmokers album would sound like. For us, dance albums suck; they are more compilations more than anything. We want our album to reflect a moment in time for us, to tell a story. We think we are getting there, so we will see…

Als er toch een debuutalbum aankomt, heeft Drew aangegeven, dan zal het een titel krijgen als ‘Bad Memories: Do Not Open’. Toch geen slechte titel voor een album dat schijnbaar nog ver weg lijkt te zijn. Ook al is een debuutalbum nog iets voor in de toekomst, de mannen brengen in elk geval veel nieuw materiaal naar buiten voor ons om voorlopig naar te blijven luisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws