Nicky Romero werkte samen met Navarra

Ivo Mollemans | 17 oktober 2016
music

De eigenaar van Protocol Recordings heeft weer een nieuw nummer dat hij kan toevoegen aan zijn discografie. De nieuwste track van Nicky Romero is een samenwerking met het producer duo Navarra, die nu dus ook is aangesloten bij Nicky Romero’s label. Het duo heeft dezelfde opleiding gevolgd als Martin Garrix op de Herman Brood Academie. De track heet ‘Crossroads’ en zal zeker hoge ogen gooien bij andere dj’s en producers.

Nicky Romero & Navarra – Crossroads

De track begint met een intro waarin de vocalen centraal staan. Langzaam maar zeker bouwt het nummer op naar een volgende sectie waarin de vocalen excellent gecombineerd worden met een korte build-up. Deze resulteert vervolgens in een progressive house drop die je al de gehele tijd voelt aankomen. De drop is simpel en kort, maar weet toch excellent alle elementen te combineren. Hierdoor voelt het nummer meteen veel sterker en energieker. De track is hieronder te beluisteren.

LEES OOK: Hardwell ft. Jay Sean – Thinking About You

Protocol Recordings

Het label Protocol Recordings dat is opgericht door Nicky Romero draait al een aantal jaar mee in de electro en progressive house wereld. Alle tracks die via het label uitkomen worden goed ontvangen. Het label focust zich op nieuwe talenten en reeds gevestigde namen waardoor de verscheidenheid van artiesten uiteenloopt. De naam ‘Protocol’ staat daarom ook garant voor kwaliteit muziek. Het label is uiteraard ook van de partij op het Amsterdam Dance Event dat volgende week gehouden gaat worden. Zoals ieder jaar komen er artiesten die aangesloten zijn bij het label om hun kunsten te vertonen en daarnaast kunnen de bezoekers ook zeker verwachten dat extra collega dj’s van Nicky over de vloer zullen komen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws