Ook Don Diablo remixt DJ Snake en Justin Bieber

Ivo Mollemans | 11 december 2016
music

‘Let Me Love You’ van DJ Snake en Justin Bieber doet het nog steeds erg lekker in de hitlijsten. Elke dag hoor je de track wel een keer voorbij komen op de radio. Natuurlijk wordt dan meestal het origineel gedraaid, maar ook de remixen die zijn uitgekomen mogen er wezen.

Let Me Love You geremixt

Eerst kwam Tiësto naar buiten met een officiële remix van de track en niet veel later volgde ook Marshmello met zijn versie. Tiësto kwam met een soort bass house versie van het nummer en Marshmello gooide er zoals gewoonlijk een heerlijk future bass tintje overheen. Nu is ook de remix van Don Diablo uitgekomen en die vult het rijtje perfect aan. Dat Don bezig was met een remix van deze track was al lange bekend, maar wanneer deze uit zou komen bleef een raadsel.

LEES OOK: Malaa remixt DJ Snake’s ‘Oh Me, Oh My’

DJ Snake in een future house jasje

Don Diablo staat bekend om zijn future house en ook hij wijkt niet af van zijn eigen stijl bij deze remix. Net zoals de ander remixen houd ook de versie van Don vast aan de originele vocalen. Langzaam bouwt het nummer op richting een climax die wordt ingeleid door akkoorden en een build-up. De drop die volgt is erg euforisch en daarin is goed de sound van Don Diablo terug te horen. Een diepe bass met hoge future house synths maken een perfecte combinatie voor de perfecte remix.

Check de remix zelf hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws