TBT: Alesso - Clash

Mark Hofman | 15 december 2016
music

We worden dagelijks voorzien van nieuwe tracks, heerlijke mixes en toffe aankondigingen, maar daardoor kunnen we ook wel eens de tijd uit het oog verliezen. Zo kan het zijn dat je het gevoel hebt dat een bepaalde track pas een jaar oud is, terwijl hij eigenlijk al vier jaar lang uit is. Alesso's 'Clash' is zo'n track. 

Alesso's 'Clash' bestaat deze week 4 jaar. 

Zweden heeft ons in de afgelopen jaren bijzonder veel goeds gegeven. Zo kregen we Avicii, Swedish House Mafia en uiteindelijk ook Alesso. Laatstgenoemde gaat al jaren mee in de scene en is een groot gerespecteerde dj en producer. Met hits als 'Years' en 'Heroes' wist de Zweed niet alleen via de radio en het internet succes te boeken, maar was hij ook het absolute hoogtepunt op menig festival. 

Eén van de tracks die Alesso zo'n hoogtepunt maakt is 'Clash'. Dit nummer werd in 2012 uitgebracht op Refune, het label van Sebastian Ingrosso en wordt tegenwoordig als één van de anthems gezien die de, destijds, opkomende dance kenmerkt. 'Clash' is deze week al vier jaar oud en dat moeten we vieren. Niet door gekke cadeautjes of felicitatie's, maar gewoon door deze track nog eens rustig te beluisteren en te genieten van de kwaliteit die het heeft te bieden. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws