Justice verzorgt dit weekend BBC Essential Mix

Ivo Mollemans | 16 december 2016
music

Soms lopen dingen anders dan gepland en dat was ook het geval bij de BBC Essential Mix van Justice. Eigenlijk zou het Franse duo op 12 november al een keer bij BBC langs zijn gekomen om een Essential Mix te doen, maar door drukte rondom hun nieuwe album ‘Woman’ werd dit uitgesteld. De mix zou in de aanloop naar het album gehouden moeten worden en veel nieuwe tracks laten horen, maar aangezien het album nu al uit is gaat dat niet meer.

LEES OOK: Eric Prydz upload nieuwe EPIC Radio met nieuwe Pryda tracks

Justice bij BBC

Toch betekent dit niet dat Justice afziet van een mix bij BBC. Ze beloofden eerder al dat de mix nog voor het einde van dit jaar gehouden zou worden en het Justice komt die belofte na: op zaterdag 17 december is het duo te vinden achter de draaitafels in de studio van BBC en dus over heel de wereld live te horen. Heb je dan helaas geen tijd om de mix te luisteren? Niet getreurd. Zo’n beetje elke BBC Essential Mix wordt naderhand geüpload op SoundCloud of YouTube en dus kan je hem naderhand op je gemak nog eens luisteren.

Woman

Met hun nieuwe album laat Justice horen dat ze nog lang niet klaar zijn met het maken van muziek. De klassieke Justice-sound is nog steeds te horen op het album, maar deze keer is het wel iets minder rauw. Het album telt 10 nummers en is een waar genot om naar te luisteren op elk moment van de dag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws