Tiësto brengt een compilatie van zijn label ‘AFTR:HRS’ uit

Ivo Mollemans | 27 december 2016
music

Als je benoemd wordt tot ereburger van een stad, dan is daar natuurlijk wel een goede reden voor. En die reden was bij Tijs Michiel Verwest meer dan duidelijk. Hij gaat als Tiësto stad en land af voor shows en samenwerkingen met andere artiesten. In het verleden heeft hij gigantisch veel hits gescoord waarvan er een aantal als klassiekers beschouwd kunnen worden. Hij begon ooit in de trance scene, maar is tegenwoordig vooral te vinden in de electro house. Toch wilde hij nog meer uitbreiding en dat deed hij door het lanceren van zijn deep house label genaamd ‘AFTR:HRS’.

AFTR:HRS

Het label bestaat pas sinds dit jaar, maar er zijn nou al een hoop nummers via het label uitgebracht. De volgende stap in de levensloop van het label was een compilatie en die is sinds 23 december overal uit. Tiësto heeft persoonlijk 14 tracks uitgekozen die op het album staan. Zowel grote namen als kleine namen komen voor op de tracklist dus ook nieuw talent krijgt zeker een plek van Tiësto.

LEES OOK: Checken: Armin's 'A State Of Trance' Top 5 van 2016

Natuurlijk is Tiësto zelf ook erg blij dat het zo goed gaat met zijn nieuwe project, zo bleek uit zijn reactie:

‘This year I started my new label, AFTR:HRS, to give a home to this kind of music. I’ve been doing a lot of deep house remixes lately since I really enjoy producing those. This mix compilation is what I like to hear when I want to relax after I come back from a party.’

Check het album hieronder via Spotify.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws