Check deze mashups van alle hits uit 2016

Ivo Mollemans | 29 december 2016
music

Nog maar een paar dagen en dan is het alweer 2017. De kans dat er nu nog een wereldhit uit gaat komen is dus nihil en daarom kunnen de grootste hits van 2016 wel definitief worden opgenoemd. Veel mensen vinden het leuk om hits te coveren of om ze in verschillende stijlen te interpreteren, maar dit koppel besloot om samen een aantal hits te combineren tot één grote mashup.

Koppel combineert krachten

De mashup duurt 3 minuten en er komen 17 nummers in voor. Bij het maken van de mashup maken ze gebruik van hun stem en een piano waardoor het dus eigenlijk ook meteen een soort cover is geworden van alle nummers bij elkaar. Check hun mashup en bijbehorende tracklist hieronder:

Hello – Adele 
Hotline Bling – Drake 
Cheerleader – Omi 
Shut Up and Dance – Walk The Moon 
Uma Thurman – Fall Out Boy
Trap Queen – Fetty Wap
See You Again – Wiz Khalifa ft. Charlie Puth
Thinking Out Loud – Ed Sheeran 
Take Me To Church – Hozier 
Watch Me – Silento 
Where Are U Now – Jack U (Skrillex and Diplo) ft. Justin Bieber 
Drag Me Down – One Direction 
Jealous – Nick Jonas 
Worth It – Fifth Harmony 
Bad Blood – Taylor Swift ft. Kendrick Lamar 
Can’t Feel My Face – The Weeknd 
Uptown Funk – Mark Ronson ft. Bruno Mars

LEES OOK: De 3 vetste danceplaten die (te) weinig opvielen in 2016

Dj’s From Mars maken jaarlijkse mashup

Maar wat is nou een mashup zonder dance elementen? Om je ook van materiaal uit die categorie te voorzien presenteren wij de jaarlijkse mashup van Dj’s From Mars. Dit duo wordt qua uiterlijk gekenmerkt door hun kartonnen dozen die ze op hun hoofd dragen. Ze zijn voornamelijk bekend geworden door het maken van mashups dus een mashup met alle grote hits van 2016 kon natuurlijk niet uitblijven. Op vloeiende wijze weten zij 50 nummers te laten horen. Ook de video die daarbij gemaakt is bestaat uit beelden van zowel videoclips als live uitvoeringen van de nummers. Alles loopt perfect gelijk en hier is ongetwijfeld veel tijd ingegaan. Check hem hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws