Cashmere Cat komt met single van nieuwe album

Ivo Mollemans | 3 januari 2017
music

De Noorse dj en producer Cashmere Cat heeft al heel wat geniale producties op zijn naam staan. Zowel singles als albums zijn terug te vinden in zijn discografie en daarmee heeft hij veel fans en bekendheid gekregen. Momenteel is hij bezig met zijn derde studioalbum en hij heeft al een paar dingen laten horen.

Cashmere Cat – Throw Myself A Party

De nieuwste track die online staat is ook afkomstig van het album en heet ‘Throw Myself A Party’. Het is de derde track die wordt vrijgegeven voor het uitkomen van het album. Eerder al werden ‘Trust Nobody’ en ‘Wild Love’ online gezet. Voor deze derde track heeft Cashmere Cat de hulp ingeroepen van Starrah, 2 Chainz en Tory Lanez. Aan de namen zal het in elk geval dus niet liggen en dat klopt. Het is een zeer lekker hip hop nummer geworden dat goed past bij de andere twee tracks. Als de rest van het album net zo goed klinkt dan wordt ook dit album zeker een succes.

LEES OOK: Kijken: heerlijk optreden van Møme op de Eiffeltoren

Het nummer begint met een simpele intro die opbouwt richting een rap verse van Tory Lanez. Daarna neemt 2 Chainz het over en dan dropt het nummer echt volledig. Ook de sound design van het nummer is op en top waardoor het geheel compleet wordt gemaakt.

Check de track hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws