Talenten WOLFE, Emma Sameth en DNTST onder contract bij Spinnin’

Ivo Mollemans | 14 februari 2017
music

Spinnin’ Records is een van de meest toonaangevende labels uit de dance wereld en dagelijks komt er nieuwe muziek uit via het label, variërend van deep house tot trap. Een hoop reeds beroemde artiesten zijn aangesloten bij het label, maar dat betekend niet dat er geen ruimte is voor nieuwe talenten. Integendeel zelfs, want met de Spinnin’ Talent Pool steunt het label nieuwe talenten met het openbaren van hun eigen producties. Af en toe besluit het label om nog vrij onbekende artiesten onder contract te nemen en dat gebeurde ook bij WOLFE, Emma Sameth en DNTST.

WOLFE x Emma Sameth x DNTST - Higher

Het zijn alle drie opkomende talenten die zonder twijfel nog veel goede muziek zullen gaan maken in hun carrière als muzikanten. Bij het horen van de track ‘Higher’ zal je meteen begrijpen waarom Spinnin’ besloot dat deze drie artiesten een release verdienden op het label. ‘Higher’ is een zeer rustige track zonder echte build-ups of climax en juist daardoor komt het talent van de drie goed naar voren.

LEES OOK: Conro remixt ‘Places’ van Martin Solveig

WOLFE begon toen hij 12 was al serieus met het maken van muziek en toen hij afgestuurd was heeft hij een tijdje bij Fortune 500 gewerkt. Dit was echter niet waar hij per se gelukkig van werd en dus besloot hij zijn passie voor muziek weer op te pakken. Inmiddels wordt zijn stijl gekenmerkt door de future bass geluiden en die gebruikt hij in veel remixen en originele tracks van zichzelf.

Emma Sameth is nog maar 17 jaar, maar beschikt nu al over een stem waar menig zangeres jaloers op zal zijn. Ze is afkomstig uit Los Angeles en heeft al meerdere malen meegeholpen bij het maken van dance. Keer op keer weet Emma op een goede manier gebruik te maken van haar stem, haar woordkeuze en de muziek zelf om zo tot een goed klinkend geheel te komen.

Ook DNTST heeft een hoop talent voor muziek. Hij is ook afkomstig uit Los Angeles en kan goed overweg met de piano. Samen met de gitaar van WOLFE op de achtergrond wisten ze er een melodieus geheel van te maken. Zonder hem was ‘Higher’ ongetwijfeld niet zo goed uit de verf gekomen als het nummer dat nu doet en het is niet gek dat Spinnin’ zijn muzikale ontwikkelingen nauw in de gaten houdt.

Check ‘Higher’ hieronder en vergeet het nummer niet gratis te downloaden zolang dit mogelijk is via Spinnin’ Premium:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws