Skrillex werkt met de band Incubus

Ivo Mollemans | 24 februari 2017
music

Het lijkt erop dat Skrillex steeds meer dingen doet die niet bij de wereld van dance horen. Eerder al bracht hij samen met zijn oude band From First To Last een nieuwe single uit en later maakte hij zijn comeback als vocalist van de band tijdens een show in Las Vegas. Er werd toen door fans gevreesd dat Sonny Moore het voor gezien zou houden als dj en dat hij weer als rockster aan de gang zou gaan. Gelukkig heeft hij later zelf bevestigd gewoon door te gaan met Skrillex, maar daarnaast doet hij nog wat andere projecten.

LEES OOK: Check Die Remix: Raphael Danilo feat. George Pappos - 'Strangers (Nikkname Remix)'

Skrillex helpt Incubus bij het nieuwe album

Het is eigenlijk ook niets nieuws dat hij als dj en producer zijnde samen met bands werkt. Hij heeft in zijn leven al een hoop nummers uitgebracht met bands en vaak werd daar dan niet eens bij vermeld dat Skrillex een co-producer is. Nu is hij weer samen met een band de studio ingedoken. Deze keer is het met Incubus voor hun nieuwe album ‘8’ dat op 21 april uit zal komen. Dit nieuws kwam naar buiten nadat Michael Einziger, een van de muzikanten uit de band, onderstaande foto op Instagram zette.

 

Nothing cool is happening right now...nothing at all. @brandonboyd @djkilmore @skrillex

Een bericht gedeeld door michaeleinziger (@michaeleinziger) op

Mocht je nooit gehoord hebben van Incubus dan is dat geen probleem. Check hieronder hun nieuwste single voor een impressie van hun muziekstijl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws