Kygo en U2 komen met nieuwe samenwerking

Ivo Mollemans | 18 september 2017
music

Het heeft even geduurd, maar Kygo en U2 brengen eindelijk hun langverwachte samenwerking uit en reken maar dat dit een dikke hit gaat worden. Het is alweer een tijdje geleden dat Kygo met nieuwe muziek kwam en dat hij terugkomt met U2 is een samenwerking die misschien niet voor de hand ligt, maar zeker wel voor interessante muziek zorgt.

Kygo vs U2 - You’re The Best Thing About Me

Het nummer heet ‘You’re The Best Thing About Me’ en zoals te verwachten is straalt dit nummer een en al pop uit. Van de vocalen tot de instrumenten die gekozen zijn en de structuur van het nummer: deze single vat het woord ‘hit’ goed samen. Met een lengte van meer dan 4 minuten is het geen kort nummer, maar dat betekent wel langer luisterplezier.

LEES OOK: GLOWINTHEDARK brengt Lituatie 2 uit

De manier waarop de tropical house-sound van Kygo wordt gecombineerd met de rock van U2 is origineel en zorgt voor iets wat we niet eerder zijn tegengekomen. Het is te horen dat U2 de leiding heeft in het nummer en de geluiden van Kygo lijken er min of meer naderhand overheen te zijn gelegd. Al met al klinkt het erg tof en deze is dan ook zeker het checken waard.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws