Famke Louise komt met nieuwe hitsingle 'High'

Willem Vermeltfoort | 16 april 2018
music

Mocht je totaal gedesillusioneerd je weekend uitstappen vanwege het feit dat je werkelijk niets te doen hebt... De nieuwe single van Famke Louise is uit! Tijd om de speaker in de kamer op vol volume te draaien dus. 

High 

Vlogster, rapster en/of zangeres Famke Louise heeft haar nieuwe single 'High' uitgebracht. Neerlands meest  bekende muzikale modelvlogster van de afgelopen decennia levert na 'Op me Monnie', 'Vroom' en 'Fan' (met Ronnie Flex) weer nieuw materiaal af. Het nummer is in één dag tijd al bijna een half miljoen keer bekeken op YouTube. Dit belooft wat voor de 19-jarige hitmachine uit Almere.

 

OMG HIGH VIDEO NU ONLINE!!! LINK IN BIO!

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

'Heel oprecht liedje'

In een recent interview met NU.nl blikte Famke Louise al vooruit op het nieuwe nummer. Ze bestempelde de single als: "een heel oprecht liedje, waarin ik onder meer vertel over de dingen die ik twee jaar geleden heb gedaan en die ik niet meer wil doen, zoals het uithalen van pranks met mensen," aldus de 19-jarige knabbelaarster. "Ik wil gewoon lekker doorgaan waar ik mee bezig ben en me niet laten tegenhouden door anderen."

Hitmachine blijft doorgaan

Fans van Famke Louise die bang waren dat dit het laatste nummer van het model zal zijn, kunnen we in ieder geval geruststellen. In gesprek met NU.nl stelt de rapster dat ze nog vele jaren het luisterend oor van haar aanbidders in muzikale behoefte gaat voorzien. Ze blijft dit echter wel combineren met haar werk als vlogster en als model: "Ik denk niet dat ik één keuze ga maken, want bij alle drie die dingen ligt mijn hart. En het leuke is: het ondersteunt elkaar. Mensen die mijn muziek luisteren, gaan misschien ook mijn vlogs kijken."

Bekijk hieronder de nieuwe single van Famke Louise: 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws