Frenna en Jonna Fraser slaan de handen ineen en brengen langverwacht album 'Championships' uit

Partyscene Redactie | 29 oktober 2021
music

Zowel Frenna als Jonna Fraser spelen al jaren op het hoogste niveau van de Nederlandse popmuziek, met tientallen hits en vele miljoenen streams. Niet alleen solo, maar ook al jaren in een vriendschappelijk samenwerkingsverband. Na meer dan vijftien gezamenlijke tracks eerder uitgebracht, is het gezamenlijk album eindelijk hier: Championships is vandaag uit op TopNotch.

                                 

Met ‘Ova You’ hadden Frenna en Jonna Fraser dit jaar een grote zomerhit te pakken. Het nummer behoort net als de tropische song ‘Bottega Mami’ en de nieuwe single ‘Spooky Love’, waarvan de videoclip vandaag om 19:00 uitkomt, tot één van de hoogtepunten van Championships. Beide artiesten zingen én rappen op het album, met featurings  van onder andere Kevin (in de titeltrack), ‘Afterparty’ (met Dopebwoy), de Jamaicaanse reggaester Jah Cure (die het refrein zingt van ‘Mama Say’), Emms van Broederliefde (‘Bodycount’) en Yade Lauren (‘Dreams’).

"Jonna is als een broer voor mij, het voelt als een blessing dat we nu eindelijk een heel album samen hebben kunnen doen. Ik kan niet wachten tot de rest van de wereld dit hoort!" - Frenna

"Het moest allang zo zijn" zo zie ik het. Een gezamenlijk album maken was voor ons allebei eigenlijk een logisch vervolg op onze eerdere collabs en ik ben super blij met het eindresultaat!" - Jonna Fraser

De succesvolle reeks samenwerkingen tussen Frenna en Jonna Fraser begon zes jaar geleden met de single ‘Famous’, die tot stand was gekomen tijdens de sessies voor het record-album New Wave. Een legendarisch hiphop album dat in 2015 verrassende artiesten bij elkaar zette en een platform bood aan opkomend talent en daarmee veel prijzen in de wacht sleepte. De afgelopen jaren hebben de twee elkaar regelmatig weten te vinden, met enorme hits als ‘My Love’, ‘Ik Kom Bij Je’ en ‘Louboutin’ als gevolg. De veertien tracks op Championships bevestigen de ongekende chemie tussen beide artiesten.

‘Championships’ is hier te luisteren.

                              

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws