Nienke Plas wordt stripper in haar eerste videoclip

Ruben den Boer | 15 januari 2019
music

Nienke PlasNa Armo en Famke Louise sluit nu ook Nienke Plas aan in het rijtje vloggers die zich wagen aan een zangcarrière. In de videoclip van haar eerste single Vrijdag zien we hoe stripper Nienke zich samen met advocaat Bizzey door een rechtzaak heenslaat. 

LEES OOK: Kijkers onder indruk van docu Famke Louise

Tegenover XITE noemt de vlogster haar eerste poging tot een zangcarrière een "heel persoonlijk en gevoelig nummer". Dat is ook te zien in de clip, want behalve dat we Nienke Plas als stripper zien, zien we ook hoe zij steeds minder tijd heeft voor haar kindje. De gevoelige toon slaat goed aan bij het publiek van Plas. Op dit moment staat de teller al op ruim 655.000 weergave op YouTube en meer dan 393.000 streams op Spotify. De clip voor Vrijdag check je hieronder:

Nienke plas zet de trend van zingende vloggers door 

Nienke plas is uiteraard niet de eerste rappende/zingende vlogster. De afgelopen jaren waren het o.a. vlogger Armoowasright, vlogster Famke Louise en Armoo's maatje Joey Bravo die een poging deden een hit te scoren. Soms lukt dat, bijvoorbeeld met Famke Louise die in 2018 definitief tot de mainstream behoort. Hoe blij we moeten zijn met al die wannabe muzikale talenten, dat laten we maar even in het midden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws