Rockband Blink-182 ontsnapt aan de dood bij aanslag in El Paso

Aimee van Vuuren | 6 augustus 2019
nieuws

De band, bestaande uit Mark Hoppus, Matt Skiba en Travis Barker, wilde net de deur van hun hotel uitstappen toen de beveiliging vertelde dat zij beter binnen konden blijven. Ondertussen was er een schietpartij gaande in een Walmart-supermarkt in het Cielo Vista winkelcentrum in El Paso, het winkelcentrum waar de bandleden oorspronkelijk naartoe wilden gaan.

Bloederige schietpartij El Paso

Er zijn minstens 20 mensen doodgeschoten in de supermarkt. 'We waren net klaar met ontbijten toen de beveiliging ons een sms’je stuurde dat er een schietpartij gaande was in het winkelcentrum waar wij naartoe wilden. We zagen meerdere politieauto’s en helikopters op de weg', twitterde Mark Hoppus. 'We waren net weer binnen in het hotel en zetten het nieuws aan om de gebeurtenis te volgen.' Het band-lid hield de fans op de hoogte van de omstandigheden. Blink 182 is heelhuids thuisgekomen. 

LEES OOK: Beelden: heftige schietpartij bij knoflookfestival in Californië

Concert

Het concert dat Blink-182 zou geven in El Paso die avond is afgelast. Dit uit respect voor de getroffen mensen en inwoners van de Amerikaanse stad. Of en wanneer het concert wordt ingehaald is nog niet bekend. 

Er is volgens de politie één schutter opgepakt voor deze vreselijke gebeurtenis.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws