WIN! Twee tickets voor Bonzai Retro 2019

Partyscene Redactie | 29 oktober 2019
nieuws

UPDATE: CHECK DEZE FACEBOOK POST, #TAG JOUW FAVORIETE FEESTPARTNER EN WIN TWEE TICKETS VOOR BONZAI RETRO 2019. 

Oh yes, het is weer bijna die tijd van het jaar. Het moment waarop Bonzai neerstrijkt in de gewelfde zalen van de machtige Waagnatie voor wat nog steeds het beste indoor retro event van het jaar is.  Duid dus 16 november met stip aan in je agenda, check je rave outfit, verwittig je vrienden en zorg dat je dit audio-visueel spektakel niet mist.

Wie deze zomer van de Bonzai beats genoot op festivals als Tomorrowland, Legacy en vele anderen, zal er beslist ook op 16 november bij willen zijn. Je zal omvergeblazen worden met intelligente lichtshows, hypnotiserende visuals en een meer dan overdonderend sound system.

Bonzai Retro 2019

Laat je er door de jaren ’90 leiden met een soundtrack bestaande uit de vele Bonzai klassiekers naast andere hits en floorfillers. Dat deze Bonzai klassiekers nog steeds razend populair zijn, werd nog maar eens aangetoond bij de recente re-launch van ‘Universal Nation’ van Push op vinyl -  trouwens ook nog altijd n° 1 in de lijst van de allerbeste dance tracks op Studio Brussel -  waarvan er meteen duizenden stuks werden besteld. Een unicum dezer dagen op de vinyl markt.

Zoals steeds hebben ze voor hun winter extravaganza een hele reeks van de beste Belgische dj’s opgeroepen om jou de gloriedagen van de dance muziek te laten herbeleven. De line-up zal je tot diep in de nacht laten feesten zoals toen: met alle handen in de lucht en een dikke smile op je gezicht.

De klasse line-up omvat deze keer de Bonzai All Stars, Bountyhunter, Airwave, DJ Ghost, DJ Francois, Jan Vervloet, Frank Zolex, Franky Kloeck en Yves Deruyter.  MC Da Silva zal de sfeer zetten en de vibe naar de hoogste regionen voeren. Kom dus maar alvast ‘into the groove’, we zien je daar.

Tijden, tickets en aanvullende informatie vind je op de website.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws