Voordelen van een telefoon met abonnement

Partyscene Redactie | 29 november 2019
nieuws


Eerlijk is eerlijk: maar weinig mensen kunnen in deze tijd nog zonder hun smartphone. Het checken van social media en het WhatsAppen met je vrienden zijn stiekem zaken die langzaamaan op een verslaving zijn gaan lijken. Sterker nog: de verslaving is er al, ontkennen is zinloos. Beter accepteer je het en ga je op zoek naar de optimale mogelijkheden. Een smartphone kan namelijk maandelijks een hoop kosten met zich meedragen, al zijn er altijd trucjes die de aanschaf van je mobiele vriend toch wat aantrekkelijker maken. Eén daarvan: een telefoon mét abonnement.

Telefoon met abonnement

Een telefoon met abonnement is een manier waarop tienduizenden mensen jaarlijks hun nieuwe smartphone aanschaffen. Bij het afsluiten van hun mobiele abonnement ontvangen ze direct de nieuwste smartphone, waardoor zij op meerdere vlakken zijn voorzien. Vaak loopt het abonnement na twee of drie jaar af, waarna ze opnieuw een abonnement met mobiele telefoon afsluiten. De kosten van de mobiele telefoon zijn vervolgens maandelijks verwerkt in de abonnementskosten. Overzichtelijker kun je het niet krijgen.

Contactmoment

Het systeem geeft een groot voordeel voor providers, aangezien jij eens in de twee of drie jaar bij ze terugkomt. Niet alleen geeft dit de mogelijkheid tot een contactmoment, ook kunnen ze je kennis laten maken met de nieuwste producten die fabrikanten te bieden hebben. De technologie ontwikkelt zich namelijk zó snel, dat je na twee jaar waarschijnlijk behoorlijk achterloopt op je vrienden. Bovendien veranderen de telefoonabonnementen op den duur eveneens, waardoor je anders grote voordelen misloopt.

Gemak

De voordelen zitten echter niet uitsluitend in het kennismaken met de nieuwste producten. Ook het gemak speelt een beduidende rol in de aanschaf van een telefoon met abonnement. Je hoeft namelijk niet zélf veel tijd te investeren in het kijken waar jouw voordelen liggen. Deze voordelen worden namelijk door de telefoonaanbieder op een presenteerblaadje aangereikt. Aan jou uitsluitend de taak om de nieuwe mobiele telefoon en het verbeterde abonnement af te sluiten. Een kind kan de was doen. En jij daarom ook!

Sim Only

Het is echter niet voor iedereen weggelegd om in één keer een telefoon te kopen én een abonnement af te sluiten. Niet alleen brengt dit maandelijks hoge kosten met zich mee, ook kan je al een smartphone in je bezit hebben die nog prima werkt. Als dit voor jou geldt, dan is het verstandig om voor een ander abonnement te kiezen. Een Sim Only abonnement biedt jou bijvoorbeeld de mogelijkheid om de kosten maandelijks laag te houden. Zo houd je jouw abonnementskosten laag en zou je een paar uur minder kunnen werken. Tijdens de vrije tijd die daarmee overblijft komt jouw mobiele telefoon zeker van pas.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws