Geniale behind the scenes van 'Future Funk' van Nicky Romero

Martijn Bastianen | 23 april 2016
video

Foto: Facebook van Nicky Romero

De meeste behind the scenes van videoclips zijn niet heel boeiend. Maar die van het nummer ‘Future Funk’ van Nicky Romero is geniaal. Je loopt mee met de director die het filmpje in elkaar heeft gezet samen met zijn crew. Het mooie aan deze behind the scenes is de vrolijkheid waarmee het is gebeurd. Hieronder kan je de officiele video even bekijken.

Behind the scene bij ‘Future Funk’

Director Peter Huang vertelt wat hij in zijn gedachten had tijdens het produceren van de video. Hij had een soort van The Wolf Of Wall Street in zijn achterhoofd. Zakenmannen met te veel geld, te veel vrouwen en te veel eigendunk. Je baant je een weg door een salesbedrijf in de negentiger jaren. Hieronder kan je de grappige behind the scenes bekijken!

Alle remixen zijn uit!

‘Future Funk’ heeft ook een aantal dikke remixen gekregen. Zo verzorgt S-Man een uptempo funky remix waarmee je heel lekker kan gaan. De mannen van Giocatori gooien een gehele eigen draai eraan, wat voor een fresh geluid zorgt. Sam Void heeft het over een andere boeg gegooid. Zijn remix is een lekker big room house-nummertje geworden. De remixen zijn nu te verkrijgen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws