Nicky Romero gaat undercover als journalist op Tomorrowland

Wouter de Vink | 2 augustus 2016
video

Nicky Romero gaat undercover als journalist op Tomorrowland

Dat Nicky Romero wel in is voor een geintje, bewijst zijn undercover actie op Tomorrowland wel. De Nederlandse dj – die wel vaker mensen voor de lol in de zeik neemt – ging namelijk samen met de lolbroeken van Radio 538 undercover om zo de bezoekers van Tomorrowland te ondervragen. Check hieronder de video!

LEES OOK: Beleef het hele festival terug met Tomorrowland 365

Zo stond Nicky Romero het ene moment achter de dj-booth, te draaien voor tienduizenden mensen. Het andere moment stond hij gewoon midden in het publiek, in zijn 538-kloffie. Verbazingwekkend genoeg zijn er maar weinig bezoekers die de dj herkennen (oeps, spoiler!). Maar zeg nou zelf: zou jij met een paar biertjes in je mik deze dj met plaksnor herkennen?

Nicky Romero ondervraagt undercover het Tomorrowland publiek

Nu Tomorrowland achter de rug is, is er een belangrijk hoofdstuk van de zomer achter de rug. Maar het grootste hoofdstuk moet nog komen dit jaar! De Spelen in Rio staan namelijk op het programma en daar zal Nick Rotteveel van Gotum – beter bekend als Nicky Romero – veel mee te maken krijgen. Niet alleen draait hij in het Holland Heineken House, maar ook zal hij zijn vriendin en topsportster Dafne Schippers supporten.

Foto door Radio 538

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws