Check deze 'Starboy' uitvoering in 20 verschillende stijlen

Ivo Mollemans | 23 december 2016
video

De hit ‘Starboy’ van het gelijknamige album van zanger The Weeknd is op zichzelf al een combinatie van verschillende stijlen. Ook Daft Punk heeft hun steentje bijgedragen aan het maken van de track en dit heeft gezorgd voor een mengeling van verschillende muziekstijlen, maar bovenal van de persoonlijke stijlen van Daft Punk en The Weeknd zelf.

Starboy

Juist deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat bijna iedereen het nummer leuk vind en dat het zo goed scoort. Natuurlijk had The Weeknd er ook voor kunnen kiezen om de titeltrack van zijn album alleen te maken, maar wij zijn blij dat dat niet gebeurd is. De andere samenwerking, ‘I Feel It Coming’, was namelijk het resultaat van een vloeiende samenwerking tussen de twee partijen en ook die track doet het hartstikke goed. Toch had ‘Starboy’ ook anders kunnen klinken en hoe is te zien in de video van Ten Second Songs.

LEES OOK: Drake’s ‘One Dance’ behaalt 1 miljard plays op Spotify

Ten Second Songs

Hij maakt vaker video’s die gerelateerd zijn aan muziek en waarin verschillende interpretaties van nummers te horen zijn, maar hiermee overtreft hij wat ons betreft al zijn eerdere werk. In drie minuten tijd weet hij 20 verschillende versies van Starboy te laten horen in stijlen van verscheidene grote artiesten. Johny Cash, Shakira, Muse en Soundgarden: hij weet ze allemaal bijna perfect na te doen en dat levert een grappig resultaat op.

Check de video hieronder en laten we hopen dat Facebook deze niet verwijdert als gevolg van hun verscherpte beleid wat betreft auteursrechten:

1 - The Weeknd

2 - Disturbed

3 - Little Richard

4 - Madonna

5 - Soundgarden

6- Phil Collins

7 - Death Grips

8 - Shakira

9 - Soilwork

10 - Incubus

11 - Maxwell

12 - Sleeping With Sirens

13 - Machine Gun Kelly

14 - Mystikal

15 - Johnny Cash

16 - Ella Fitzgerald

17 - Muse

18 - Janet Jackson

19 - Dio

20 - Sade

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws