Check deze 12-jarige dj die verpletterende skills heeft

Ivo Mollemans | 7 februari 2017
video

Dj gear blijft verbeteren, maar zolang de dj zelf niet weet hoe hij of zij ermee om moet gaan zijn al die functies hartstikke leuk, maar ook hartstikke nutteloos. Veel mensen geven commentaar op dj’s die laptops gebruiken, echter zij vergeten daarbij vaak dat dit voor velen gewoon een alternatief is voor usb’s om tracks te selecteren.

12-jarige DJ Rena kan draaien als een baas

Ook deze 12-jarige dj die zichzelf ‘DJ Rena’ noemt laat zien dat je ook met laptop nog steeds de benodigde vaardigheden nodigt hebt om te kunnen draaien. Niet alleen dat, maar hij weet er ook nog een klein showtje van te maken ook. Voor zijn set gebruikt hij de Beatpad 2 van Reloop en daar benut hij zo’n beetje alle functionaliteiten van op een vloeiende manier.

LEES OOK: Nickelodeon voegt DJ/EDM-award toe aan Kid's Choice Awards

Er zullen ook hier weer mensen zijn die zeggen dat dit niet moeilijk is, maar ervan uitgaande dat hij echt 12 jaar is en dit al kan neerzetten zegt een hoop. Daarnaast heeft hij ook al eerder bewezen met vinyl overweg te kunnen in deze back to back set met DJ Craze en ook zijn bonus inzending voor de IDA World 2016 Online Scratch Battle laat zien en horen dat hij goed met draaitafels overweg kan. Check zijn laatste video hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws