Weerbericht: sneeuw en hagel op Koningsdag

Wouter de Vink | 22 april 2016
algemeen

Weerbericht koningsdag

Trek die oranje poncho’s maar uit de kast, want het weerbericht voor Koningsdag ziet er niet zo goed uit. Verschillende weerstations weten te melden dat er winterse buien op komst zijn op de verjaardag van koning Willie. Het kan zelfs gaan hagelen, sneeuwen en onweren.

Nadat we afgelopen week hebben mogen genieten van het zonnetje, worden we weer met beide benen op de grond gezet. Niets is zo verraderlijk als het Hollandse weer en dus mogen we de zomerse kleding nog even thuis laten. Vooral in het noorden van het land kan er ook nog een matige tot krachtige wind voorbij komen. Pas dus maar op dat je bier niet wegwaait.

Weerbericht Koningsdag ziet er niet al te best uit

Volgens Weerplaza heerst er een vloek op de weersomstandigheden tijdens Koningsdag. Een vreemde uitspraak, want dit jaar is het pas de tweede keer dat we Koningsdag vieren. Vorig jaar en ook het jaar daarvoor was het zelfs ontzettend lekker weer. Wel mogen we volgens het weerstation rekening houden met het zonnetje dat af en toe doorkomt. Er is dus nog hoop! Bekijk voor de zekerheid op dinsdagavond nog even naar het weer.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws