Londonse club Fabric moet tijdelijk de deuren sluiten

Rick Francissen | 12 augustus 2016
algemeen

Fabric London

Fabric, een van de betere clubs in London waar grote house en techno namen als als Carl Cox, Joseph Capriati en The Martinez Brothers regelmatig optreden moet een weekend de deuren gesloten houden. Dit is het gevolg van de tweede overleden bezoeker binnen drie maanden als gevolg van een overdosis aan drugs.

Spanningen met Fabric 

Dat er twee bezoekers binnen twee maanden zijn overleden komt hard aan bij de club. Zo geeft Fabric aan dat er in de afgelopen twee jaar nog nooit iets is misgegaan. De twee achttien-jarige jongens die zijn overleden door een drugsoverdosis hebben hier de lijn dus flink doorbroken.  

Fabric geeft aan met de politie en andere instanties die in de zaak betrokken zijn afgesproken te hebben de club een weekend gesloten te houden om uit in alle rust onderzoek te doen. Er wordt onder andere onderzoek gedaan naar de manier waarop de drugs binnen is gekomen.

LEES OOK: Londonse club 'Studio 338' compleet afgebrand

Voor de club in London komt het incident slecht uit. Eerder is door de lokale autoriteiten geprobeerd om drugshonden en ID-scanners als verplichting voor de beveiliging van Fabric in te stellen. Wat voor gevolg het afgelopen incident heeft voor deze middelen gaan we in de toekomst meemaken.

De club laat via hun Facebook-pagina weten dat mensen met tickets voor het weekend hun geld terugkrijgen.

Beeld via Google Streetview

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws