Waarom zijn dj's stom? Kakhiel geeft een top 5

Partyscene Redactie | 25 februari 2019
algemeen

Wij vinden dance natuurlijk helemaal fantastisch. De muziek, feestjes en het dj leven is iets waar wij energie van krijgen. Niet iedereen deelt deze mening uiteraard met ons. In het kader 'waarom zijn dj's stom' heeft Kakhiel daarom een top 5 samengesteld die hierop aansluiten. 

Neem Kakhiel met een korreltje zout

Kakhiel is anoniem, maar onder zijn alias weet de Nederlandse komiek dagelijks waanzinnig veel mensen aan het lachten te brengen. Tekstballonnetjes toevoegen aan stockfoto's en hier een grappige tekst in voeren staan icoon voor Kakhiel zijn werk.

Ding nummer 1 
DJ's doen altijd ontzettend stoer met andermans muziek. Alsof het zo moeilijk is om een liedje aan te zetten, dat kan m'n kat ook! 

Ding nummer 2 
DJ's gaan altijd heel sneu met hun armen omhoog gaan lopen. Laat maar weer eens zien hoe makkelijk het is, je hebt er niet eens je armen bij nodig. 

Ding Ding nummer 3 
Dat ze altijd dj voor hun naam moeten hebben staan zoals Dj Jean of Dj Tiësto, echt sneu. Doen vakkenvullers of postbodes toch ook niet? 

Ding nummer 4 
Dat ze bij verzoekjes altijd zeggen dat ze het gaan draaien, maar ze het gewoon niet draaien. Zeg dan gewoon dat je niet gaat draaien! 

Ding nummer 5 
Dat ze altijd zo stoer op hun onderlip gaan bijten, echt kinderachtig. Vooral Tiësto is daar goed in. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws