Er komt een theehuis met EDM als thema

Ivo Mollemans | 19 december 2016
algemeen

Veel barren en cafés gebruiken een thema of iets dergelijks om een imago te creëren. Dit kan klanten aantrekken en dus geld in het laatje brengen. Er zijn wereldwijd al veel verschillende soorten thema’s gebruikt, maar in San Fransisco vond iemand het een goed idee om EDM als thema te gaan gebruiken voor een theehuis.

Thee en EDM

Dat betekent dus thee drinken onder het genot van de mooie klanken van house muziek. Mocht de afterparty van 8 uur ’s ochtends je teveel zijn dan kun je dus altijd hier nog naartoe gaan om bij te komen. Het theehuis heeft de naam ‘Gosu’ gekregen. De eigenaar van de onderneming, Joey Tran, heeft gezegd dat ‘PLUR’ (peace, love, unity, respect) het verbindende deel van zijn horecagelegenheid gaat worden.

‘It’s not about drugs or anything like that. You know how you go into a bar and see people fighting sometimes because they’re drunk. But you don’t see that at a rave because we believe in the concept of PLUR. That’s why I incorporated that.’

LEES OOK: Hyte keert begin 2017 terug naar Amsterdam

Een nogal naïeve instelling, want laten we eerlijk zijn: ook bij dance feesten gebeuren wel eens gewelddadige dingen. Ook drugs bezorgen de scene een slechte naam, maar daar heeft meneer Tran ook een oplossing voor. Hij wil laten zien dat de EDM community meer is dan een ongeregelde bende mensen die alleen met drugs kunnen genieten van feesten. Hij serveert een gevarieerd aanbod aan hapjes in zijn thee huis dat met de laatste trends zal meegaan. Hoe de onderneming gaat draaien valt nog te bezien, maar of het nou écht een betere naam gaat geven aan de hele dance scene blijft nog maar de vraag. Mocht je toevallig in  de buurt zijn van San Fransisco dan weet je in elk geval wel weer een plekje extra om te bezoeken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws