Boef verliest optredens en partnerschap door ophef. Update: ook Paaspop schopt 'em van de line-up

Partyscene Redactie | 4 januari 2018
algemeen

Boef wordt nog steeds flink gestraft voor zijn vrouwonvriendelijke uitspraken. GOfun Partyvakanties gooit de samenwerking met de rapper in de prullenbak, zo maakt het AD bekend. Bij de reisorganisatie achter deze jongerenreizen, Corendon, is het gedrag van Boef slecht gevallen.

Boef verliest partnerschap

Boef zou komende zomer gaan optreden op verschillende vakantiebestemmingen van GOfun. Nu de rapper veel negatieve publiciteit krijgt vanwege zijn respectloze woorden, is hij geen bijzonder nuttig paradepaardje meer voor de organisatie. Eerder zei een woordvoerder van Corendon dat zij afstand namen van zijn woorden, maar dat de kous af was na zijn excuses. Na overleg met Boef en zijn management is de samenwerking nu dus toch beëindigd.

Domme uitspraken

Boef kwam negatief in de media nadat hij een aantal meiden die hem een lift gaven 'kech' noemde. Niet erg aardig om mensen die je helpen uit te schelden voor 'hoer'. Dat hij zijn woorden later verdedigde in een video die overliep van seksisme en dubbele standaarden, maakte de rel compleet. Inmiddels heeft de rapper zijn excuses gemaakt, maar boeten doet hij nog steeds.

Update: ook Paaspop wil Boef niet meer

Iedereen verdient een tweede kans, maar een derde of meer zit er voor Boef blijkbaar niet meer in. Ook Paaspop maakt bekend dat ze hem van de line-up schoppen. Hij zou daar op Paaszondag 1 april 2018 optreden. In een persbericht schrijven zij:

'Na Boefs controversiële en provocerende uitlatingen over vrouwen van afgelopen week, die Paaspop inhoudelijk en qua fatsoen direct ten zeerste afkeurde, kreeg de rapper een internationale golf van kritiek over zich heen. Boef bood daarop vervolgens zijn excuses aan.

Boefs excuses werden meegenomen in de gesprekken die Paaspop voerde over het wel of niet laten doorgaan van de show. Vanochtend is na nieuw en weloverwogen intern beraad de conclusie getrokken dat de show geannuleerd dient te worden. Een conclusie waar een groot deel van het Paaspop-publiek achter staat, gezien de vele reacties die Paaspop ontvangen heeft. 

De reacties waar Paaspop op doelt werden voornamelijk op social media gedaan. Sommige bezoekers dreigden hun kaartje in de verkoop te doen als het optreden van Boef toch doorgang zou vinden:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws