Talent van de week: Rugged

Ivo Mollemans | 18 april 2018
algemeen

Het wordt steeds makkelijker om als dj of producer naam voor jezelf op te bouwen. Met name het internet zorgt ervoor dat connecties sneller gelegd kunnen worden, maar om echt door te breken moet je wel degelijk iets speciaals hebben. Omdat er tegenwoordig zoveel nieuwe artiesten rondlopen, kiezen wij er elke week eentje uit die de potentie heeft om groot te worden. Deze week staan de heren van Rugged in de spotlight.

Rugged is klaar voor de top

Rugged is een trio uit Eindhoven bestaande uit Perry Box, Jurrie Jay en MRRSN (Morrison). Met hun eclectische sound wisten ze al op te vallen bij onder andere Major Lazer, Hardwell en nog veel meer grote en kleine artiesten. Inmiddels stroomt hun agenda over van de boekingen en ze zijn dit seizoen zelfs te vinden op Mysteryland.

LEES OOK: Socials Today: Afrojack slaat een balletje, Hardwell heeft verrassing...

Ook in de studio gaan ze keihard. Zo hebben ze een behoorlijk aandeel gehad bij de productie van het nieuwe album van The Partysquad. Achter de schermen hebben ze meegewerkt aan de single ‘Tongen’ waar ook Yung Internet op te horen is en de samenwerking ‘Back To The Club’ valt op bij menig dj. Daarnaast brengen ze ook tal van bootlegs uit via hun SoundCloud die net zo hard gaan.

Alle gekte die ze in de studio produceren komt ook bij de liveshows naar voren. Met Morrison als MC en Perry en Jurrie achter de decks hebben ze een gouden combinatie. In 2017 wisten ze zelfs de eerste FunX Dj Battle te winnen en ze zijn nu al bijna een jaar wekelijks te horen met een eigen radioshow op zondagavond.

Het talent van vorige week gemist? Geen zorgen, dat artikel is hier terug te lezen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws