Freetix Win Week 16

Nena Verhoef | 16 april 2015
daily feature


Koningsnacht en -dag komen steeds dichterbij en Freetix heeft nog een hoop tickets beschikbaar voor allerlei feestjes. Check er hier een aantal en vergeet ook zeker niet te kijken op de website!

Full On - Royal Edition

Vier Koningsnacht met Ferry Corsten! Full On is zijn concept dat werd geïntroduceerd in 2007 en sindsdien is het een groot succes. Waar het begon als een jaarlijks evenement in Ahoy Rotterdam, is het nu een wereldwijd fenomeen. Gelukkig is het ook nog steeds in Nederland te vinden en zo ook met Koningsnacht. In de Panama in Amsterdam zal het feest plaatsvinden, met onder meer Airbaise en Faruk Sabanci. Bij zijn? Win je tickets hier.

Kingsday Festival

In de buurt van Amsterdam? Vier dan Koningsdag in het Olympisch Stadion! Dit feestje heeft wel een heel lekkere line-up verdeeld over vier stages! Denk aan Jack Ü (Skrillex & Diplo), Kygo, Yellow Claw, Bakermat en Joris Voorn. Deze wil je dus echt niet missen. Tickets win je hier.

Kingdance

Koningsnacht én -dag vieren bij de IJsselhallen in Zwolle? Dat kan! Op beide dagen is het namelijk feest met twee stages gevuld met lekkere house beats en keiharde hardstyle. Wie zijn er bij? Onder anderen The Partysquad, LNY TNZ, Crypsis, La Fuente en Miss K8! Wil jij hier twee dagen feesten? Win dan je tickets hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws