Freetix Win Week 18

Nena Verhoef | 30 april 2015
daily feature


Freetix heeft weer een aantal toffe acties klaar staan. Nog geen plannen voor Bevrijdingsdag? Check dan even dit overzicht!

Het Amsterdams Verbond

Op dinsdag 5 mei vieren we de vrijheid en dat doen we natuurlijk het liefst met een feestje. Wie bekend is met het nachtleven in Amsterdam zal vrolijk opkijken van de organisaties die bij het evenement betrokken zijn. Zo delen Chicago Social Club en Disco Dolly een stage, Vunzige Deuntjes met Waterkant en FISSA met Terug naar Toen. Daarnaast is de line-up ook zeker fijntjes met Tom Trago, De Sluwe Vos, Cinnaman en meer! Bij zijn? Win je tickets hier.

Bevrijdingsfestival Rotterdam

Ook in Rotterdam is een lekker feestje te vinden, namelijk Bevrijdingsfestival Rotterdam! De vrijheid wordt hier gevierd met een goede sfeer en fijne deuntjes. Deze deuntjes worden verzorgd door onder meer Tapesh, Man With No Shadow en Prunk, dat belooft dus veel goeds! Tickets winnen doe je hier.

We Are The Future

We Are  The Future en Leftorium slaan de handen ineen voor een knallende editie in Fuse, Brussel! Denk aan electronic beats, house en minimal, je vindt het er allemaal. Onder meer Andhim, Olivier Schories, Robag Whruhme en Malavolta zijn aanwezig en zullen er voor zorgen dat je de hele nacht door blijft dansen. Wil jij tickets voor dit event? Win ze hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws