Wednesday2weekend: waar moet jij dit weekend heen?

Eveline Meijer | 24 december 2014
events


Het is kerst en dat betekent glühwein, cadeautjes en heel veel vette feesten! Waar kun jij het beste gaan genieten van deze sfeervolle dagen? Wij zetten de leukste party's voor je op een rij.

Black Tie – A Christmas Night Out

Genieten van heerlijke beats in een chique outfit? Dat kan! Black Tie heeft onder andere Chuckie, Timotheus, Leroy Styles, Joey Ferre, Roul and Doors en Angill uitgenodigd om er samen met jou een geweldige kerstavond van te maken! Trek je mooiste kleren aan en ga een avond lekker los!

Voor alle info check je onze party agenda!

Pokke-Kerst-Herrie 2014

De naam zegt het al: dit is een avond met heerlijke pokkeherrie! Met maar liefst drie area's en artiesten als Javi Boss, Pattern J. en Hardbouncers kan dit alleen maar een onvergetelijke avond worden!

Voor alle info check je onze party agenda!

PRSPCT XL 20

PRSPCT heeft eigenlijk al geen introductie meer nodig. Op deze feesten geniet je altijd weer van een avond gevuld met vette muziek, prachtige aankleding en geweldige mensen. Vanavond zie je onder andere Trasher, Detest, Sinister Souls, Broken Note en Eye-D hun platen draaien. Daar wil jij dus echt wel bij zijn!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/5Pbdj0efAyI

Magistrat 1e kerstdag

Uitgegeten bij de familie? Dan is het tijd voor een goed feestje! Op eerste kerstdag kun je vanaf elf uur terecht bij Magistrat in Den Haag. Daar komen Benny Rodrigues, De La Rue, Rik Watts, Thijs Haal en Vaux genieten van de kerstsfeer en zij maken er met jou een geweldig feest van!

Voor alle info check je onze party agenda!

Contra - 3 year anniversary

Dit is één van de eerste feesten in het nieuwe Ferro Dome in Rotterdam! Onder andere Boris Werner, Some Chemistry en Space Dimension Controller komen deze blauwe gashouder vullen met hun vette beats en daar wil je echt wel van gaan genieten!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/N6adZrgNDgM

De Tijdmachine

Ook op tweede kerstdag kun je heerlijk losgaan op de vetste beats. Alpha2, Crypsis, Distractor en nog heel veel andere dj's komen er een echt kerstfeestje van maken en jij wilt zeker met ze meefeesten!

Voor alle info check je onze party agenda!

Hardloverz

De kerst is weer voorbij en al die extra calorieën kun je er weer vanaf dansen! Onder andere D-Block & S-TE-FAN, Dr Rude, Frontliner, Digital Punk en RAN D komen je daarbij helpen. Dit wordt een vet feestje en dat wil je echt niet missen!

Voor alle info check je onze party agenda!

https://www.youtube.com/fGaFt1wl3JU

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws