Exit Festival maakt eerste namen bekend!

Rick Francissen | 18 januari 2017
events

Exit Festival

Festivals in het oostelijke deel van Europa doen het al jaren waanzinnig goed. Denk bijvoorbeeld aan Sziget en Balaton Sound festival. De Hongaren hebben hiermee twee mooie titels op zak, maar ook in Servië weten ze met het Exit Festival hoge ogen te gooien.

Exit Festival 2017

De locatie van Exit is op zijn minst bijzonder te noemen. In de Servische stad Novi Sad wordt het festival jaarlijks gehouden in en rondom het Petrovaradin kasteel wat dateert uit 1780. Met al 16 edities achter de rug heeft de organisatie keer op keer bewezen een succesvol festival neer te zetten. Zeker met de aankondiging van de eerste namen voor dit jaar pakt de organisatie groots uit.  

Het festival vindt dit jaar plaats van donderdag 6 tot en met zondag 9 juli. Tickets zijn te koop via de Exit website.

Eerste namen

Exit presenteert als grote headliner van het festival de frontman van Oasis, Liam Gallagher. Naast hem zullen ook flink wat dj’s het festival bezoeken. Zo staan Paul Kalkbrenner en Alan Walker op de mainstage en draaien Jamie Jones, Duke Dumont, Hot Since 82 en Robin Schultz in de dance area.

Naast vele andere namen is ook Hardwell aangekondigd als grote afsluiter van het festival. De komende maanden zullen er nog meer namen volgen. Voor de volledige aankondiging, check de onderstaande video!

Beeld via exitfest.org

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws