B-Front en Zany hebben de juiste formule gevonden voor een geslaagd hardstyle feest

Kyra Bos | 24 januari 2017
events

Na vele proeven gedaan te hebben in het laboratorium hebben de twee professoren van Hardlab de juiste formule gevonden voor een geslaagd hardstyle feestje. Zaterdag 18 maart is De Heiberg in Veldhoven het decor van de allereerste editie van Hardlab.

In onderstaande video zie je professor B-Front en professor Zany alle elementen voor het perfecte hardstylefeest bij elkaar gooien en dat is aan de line-up af te zien. Naast B-Front en Zany staan ook Plug&Play, SubZero Project, Avana en Deluzion achter de draaitafels die avond.

Hardlab in Veldhoven

Dat er vraag is naar hardstyle in Veldhoven weet de organisatie als geen ander. De koppen werden bij elkaar gestoken en zo ontstond bijna letterlijk witte rook in de vorm van ‘Hardlab’. ‘Hardstyle is eindelijk waar het hoort’, zegt de organisatie. Hardlab beloofd een evenement te worden die naast een ijzersterke line up, zich ook wil profileren door een uitgekiende conceptuele beleving.

Zojuist is ook de kaartverkoop gestart. Kaarten voor dit nieuwe hardstyle spektakel zijn verkrijgbaar voor €14,50,- (Early Birds) / €19,50 (Regular). Er zijn maar een beperkt aantal early bird-tickets beschikbaar, dus wees er snel bij!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws