Nieuwe Jabra headphones nu in Nederland te koop

Peter Güldenpfennig | 26 februari 2013
gear


Persbericht:

Breda, 26 februari 2013 – Begin dit jaar kondigde Jabra haar nieuwe headphones al aan, nu zijn ze ook officieel in Nederland te koop. De Revo, de Revo Wireless en de Vox zijn de nieuwste headphones van Jabra en combineren loeistrak geluid met een aantrekkelijk design en extreme duurzaamheid. De headphones zijn dan ook gemaakt om gebruikt en misbruikt te worden, elke dag, de hele dag.

Het comfortabele, Scandinavische design is bij alle headphones te zien en voelen. Dankzij de gevoerde hoofdband en oorschelpen met memory foam van de Revo en de Revo Wireless en de verwisselbare EarGels van de Vox kunnen de headphones zonder problemen langdurig gebruikt worden. Het indrukwekkende geluid van alle drie de headphones wordt verder versterkt door de Jabra Sound App met Dolby Digital Plus, ontstaan uit een samenwerking tussen Jabra en Dolby Laboratories. Muziekliefhebbers kunnen nu eindelijk naar hun favoriete muziek luisteren zoals het bedoeld is, ook onderweg.

Revo & Revo Wireless

jabra-1De Revo en Revo Wireless zijn over-ear headphones met een aluminium frame, stalen scharnieren en een barst bestendige hoofdband, speciaal ontworpen voor intensief gebruik. De Revo Wireless biedt totale draadloze vrijheid, zonder in te leveren op geluidskwaliteit. Met de draaitafelbediening op de rechteroorschelp wissel je muziek en telefoongesprekken makkelijk af, spring je eenvoudig naar het volgende of vorige nummer en pas je het volume met één vingerbeweging aan. Allemaal zonder een beat te missen.

Vox

De kleine maar oersterke Jabra Vox is dankzij gecoate kabels en de SnagIt magneten gegarandeerd tangle­­­­-free. De ColorCore EarGels passen altijd perfect en zorgen voor extra comfort en een jabra-2krachtig geluid met diepe bas.

De nieuwe muzieklijn wordt wereldwijd gelanceerd tijdens Mobile World Congress in Barcelona van 25 tot en met 28 februari 2013. De prijzen variëren van 99,95 euro voor de Jabra Vox, tot 199,95 euro voor de Jabra Revo en 249,95 euro voor de Revo Wireless.

Meer informatie over Jabra is te vinden op www.jabra.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws